Dca3c122 5e49 4199 a6f7 02d90a79ce51

Pezullohet falja e Kurban Bajramit në xhamitë e Kosovës

Është pezulluar falja e Kurban Bajramit në të gjitha xhamitë e Kosovës.

Këtë e ka bërë të ditur kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, myftiu Naim Tërnava

“Pezullohet falja e namazit të Kurban Bajramit dhe për 10 ditë pezullohen faljet në xhamitë e Kosovës”, ka thënë Tërnava

Ai tutje ka thënë se ky është një vendim i dhimbshëm për “Ky është vendim i dhimbshëm për BIK por një vendim me vend ngase kemi prioritetin edhe ne si BIK që ta ruajmë shëndetin publik të qytetarëve sepse kështu na mëson Kurani, kështu na mëson Muhamedi a.s”, ka thënë Tërnava.dia, myftiu i  Bashkësisë Islame në Kosovës, Naim Tërnava.