Olta gixhari

Olta Gixhari shtatzënë, publikon foto me partnerin misterioz

Olta është zhvendosur për të jetuar në Spanjë ku po shijon dashurinë me partnerin.

Olta Gixhari ka nisur të përballet me problemet e shtatzënisë.Aktorja e njohur për shkak të barkut të madh nuk ulet dot të veshë këpucët.

Për këtë e ka ndihmuar partneri i saj misterioz. Ajo publikoi një foto në Instagram ndërsa ai po i vishte këpucët.

Aktorja është në pritje të fëmijës së parë por nuk dihet ende gjinia e foshjes dhe sesa muajshe shtatzënë është Olta.
Ajo ka vendosur që identitetin e partnerit të saj ta mbajë sekret, për shkak se ai nuk dëshiron që të bëhet figurë publike.