08733ece 19bb 4253 b12d c5937984a4ed

Hoti: Kemi 0 raste korruptive këto 100 ditë

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, gjatë raportimit të 100 ditëshit së qeverisjes në Kuvend ka thënë se kemi zero afera korruptive.

Hoti ceku se gjatë kësaj kohe kanë përpara procesin e dialogut.

“Pavarësisht rrethanave të shkaktuara nga pandemia, për 100 ditë qeverisje ne kemi sjellë ndryshim.

🟢 kemi rikthyer miqësitë e vendosura me dekada me partnerët strategjik

🟢 kemi hequr Kosovën nga lista e vendeve të rrezikshme nga COVID19

🟢 kemi kthyer normalitetin dhe sigurinë në jetën e qytetarëve

🟢 jemi bërë shembull në rajon e më gjerë se si menaxhohet pandemia

🟢 kemi bërë veprime konkrete në luftë kundër krimit dhe korrupsionit

🟢 kemi çuar përpara procesin e dialogut 

🟢 zero afera korruptive”