LAJME

SPORT

EKONOMI

Rreth pesë biznese shuhen çdo ditë në Kosovë

Biznesi 780x439

Që nga viti i kaluar në Kosovë për çdo ditë rreth pesë biznese kanë mbyllur aktivitetin e tyre dhe kanë kaluar në statusin e bizneseve të shuara. Sipas përfaqësueseve të bizneseve, këto shifra janë shqetësuese dhe kërkojnë nga autoritetet kompetente që të mundohen të gjejnë arsyen e shuarjes së bizneseve.

JO-QEVERITARE

Nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi për evidentimin e rasteve të dhunës në familje

Mou md

Krijimi i bazës së të dhënave u mbështet nga zyra e UN Women në Kosovë, në kuadër të projektit regjional “Ndryshimi i mendesisë, zbatimi i normave: Eliminimi i dhunës ndaj grave – EVAW“ financuar nga Bashkimi Evropian.

SHOWBIZ